Naar de inhoud springen

Zangers gezocht

Dank aan iedereen die interesse heeft getoond in ons koor! We hebben een vol koor en zijn op het moment hard bezig met de voorbereiding van onze aankomende concerten. Op dit moment hebben we dus geen vacatures, maar we houden een lijst bij van iedereen die geinteresseerd is, en zullen hen een e-mail sturen wanneer we wel een vacature hebben.

Voor ons volgende project zijn we op zoek naar zangers! We hebben in ieder geval plek voor twee invalvrouwenstemmen, met een grote voorkeur voor alten. Irrevocable’s volgende project gaat over Verleiding en start eind januari.

Ben je benieuwd hoe het is om mee te zingen met Irrevocable? Kom dan kijken op onze open repetities op donderdag 30 november of donderdag 7 december van 19:30 tot 22:00 uur. We repeteren in de Speeltuin Westerkwartier in Leiden, Ten Katestraat 10A. Op dinsdag 12 december houden we ook al audities!

Wil je langskomen bij een van deze repetities? Laat het ons even weten via ensemble.irrevocable@gmail.com.