Naar de inhoud springen

Vocaal Ensemble Irrevocable

Vocaal Ensemble Irrevocable bestaat uit 16 jonge, enthousiaste zangers uit de regio Leiden, Den Haag en Delft. Twee keer per jaar voeren we concerten uit, zoals onze voorgaande projecten: Ils Dorment, Geen Woord te Veel, Steeds Verrassend Altijd Voorbeeldig en Lux et Nox.

Ons eerstvolgende concert zal plaatsvinden op donderdag 4 mei 2023 in Leiden. Dit zal een bijzonder herdenkingsconcert worden. Binnenkort volgt meer informatie over dit concert!

Wil je ook meezingen met Irrevocable? Wij organiseren audities aan het begin van ieder project (normaliter januari of september) voor open vacatures. Heb jij interesse om lid te worden, stuur dan een e-mail met wat informatie over jezelf naar ensemble.irrevocable@gmail.com, en wij nemen contact met je op wanneer we jouw stemgroup zoeken!

Volg ons ook op Facebook, Instagram en Youtube! Daar kun je foto’s en video’s vinden van voorgaande concerten, kijkjes achter de schermen en alle updates over aankomende concerten.