Naar de inhoud springen

Over ons

Irrevocable is een jong ambitieus zangensemble dat is ontstaan in september 2015. De spontaniteit en liefde voor zingen van deelnemers garandeert een uniek vol geluid. Meestal bestaat de groep uit 12 tot 16 zangers, afhankelijk van het project en repertoire waar aan gewerkt wordt. De meeste deelnemers hebben meegedaan in een van de projecten van het NSK (Nederlands Studenten Kamerkoor) en komen uit de regio Delft, Den Haag en Leiden. Het was tijdens een van de NSK projecten dat het idee was ontstaan om een eigen ensemble op te richten.

Standaard werkt Irrevocable zonder dirigent, waardoor de groep haar eigen artistieke beslissingen kan nemen. Er wordt wekelijks gerepeteerd op donderdagavond. Gedurende projecten wordt af en toe de hulp ingeroepen van een professional voor coaching of een second opinion.

Naast eigen projecten staat Irrevocable ook open voor andere projecten die een goed zangensemble nodig hebben.  Aandacht voor samenklank tijdens de repetities garandeert mooie concerten. Het zangensemble kan ook ingehuurd worden voor speciale evenementen als bruiloften, feesten, etc. Neem contact met ons op voor meer informatie.